Καλώς ήλθατε και καλή ακρόαση!
Η Φωνή των Πατέρων στο Διαδίκτυο
Ψυχωφελή και σωτηριακά μηνύματα από εκλεκτούς Ορθοδόξους ομιλητές - πατέρες, γέροντες, θεολόγους, δημοσιογράφους - που σας κρατούν συντροφιά όλο το 24ωρο, όπου κι αν βρίσκεστε, και σας φέρνουν πιο κοντά σε Εκείνον, στον Οποίον οφείλεται τούτη η ταπεινή προσπάθεια.

Το περιεχόμενο του ραδιοφώνου μας ανανεώνεται συνεχώς. Μπορείτε να το προσθέσετε στα Αγαπημένα σας και να το συστήνετε, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή share (αριστερά).
Εάν έχετε πρόβλημα πρόσβασης, δοκιμάστε εδώ.

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2020

"Λόγοι Ζωής" - 3 μήνες: Η Ώρα της Εξωστρέφειας


Με τη χάρη του Θεού, το Ορθόδοξο διαδικτυακό ραδιόφωνο "Λόγοι Ζωής" συμπλήρωσε τρεις μήνες ...ζωής.

Αν οι δύο πρώτοι μήνες αναλώθηκαν στο "στήσιμο" και τη διαμόρφωση του προγράμματος του σταθμού - που συνοδεύτηκαν από πολλούς πειραματισμούς και αλλαγές -, ο τρίτος μήνας μπορεί να χαρακτηριστεί με μια λέξη: "Εξωστρέφεια".

Ακολουθώντας τις επιταγές του Ευαγγελίου και υπό τη σκέπη του Κυρίου και της Παναγίας Μητέρας Του, διαμορφώσαμε το περιεχόμενο του ραδιοφώνου έτσι ώστε να απευθύνεται όχι μόνο σε συνειδητούς, αγωνιζομένους συναμαρτωλούς Χριστιανούς, αλλά και σε άλλες κατηγορίες - σύμφωνα με την πνευματική τους κατάσταση - αγαπητών συνανθρώπων μας, όπως οι "χλιαροί" κατά το Ευαγγέλιο Χριστιανοί, οι πλανημένοι αιρετικοί και οι άθεοι.

Για τον σκοπό αυτό, ανανεώνουμε και εμπλουτίζουμε συνεχώς τους "Λόγους Ζωής" με νέες ομιλίες, σύντομα ψυχωφελή μηνύματα, συνεντεύξεις, μαρτυρίες θαυμάτων και ουράνιες ψαλμωδίες, ελπίζοντας να καλύψουμε όσες περισσότερες πνευματικές ανάγκες.

Προσευχόμαστε - και προσεύχεστε - στον Κύριο του Θερισμού να μετουσιώσει την κατακόρυφη αύξηση της ακροαματικότητας του σταθμού σε σωτηρία ψυχών!

Με την ευκαιρία αυτή, σας προσκαλούμε να γίνετε ενεργοί συμμέτοχοι σ' αυτήν την προσπάθεια, στέλνοντάς μας μέσω e-mail ή σχολίου ή facebook τις εντυπώσεις, τις προτάσεις ή τις παρατηρήσεις σας, και συστήνοντας και διαδίδοντάς την, κυρίως σε όσους δεν βιώνουν στην πράξη την ιδιότητα του μέλους της Εκκλησίας.

Περισσότερο όμως, σας παρακαλούμε να προσεύχεστε για την πνευματική μας προστασία και συνέπεια, για να μας δίνει ο Κύριος τη δύναμη να ζούμε σε αντιστοιχία με αυτά που αναμεταδίδουμε!

Χαίρετε εν Κυρίω πάντοτε!

"Λόγοι Ζωής"

Δεν υπάρχουν σχόλια: