Καλώς ήλθατε και καλή ακρόαση!
Η Φωνή των Πατέρων στο Διαδίκτυο
Ψυχωφελή και σωτηριακά μηνύματα από εκλεκτούς Ορθοδόξους ομιλητές - πατέρες, γέροντες, θεολόγους, δημοσιογράφους - που σας κρατούν συντροφιά όλο το 24ωρο, όπου κι αν βρίσκεστε, και σας φέρνουν πιο κοντά σε Εκείνον, στον Οποίον οφείλεται τούτη η ταπεινή προσπάθεια.

Το περιεχόμενο του ραδιοφώνου μας ανανεώνεται συνεχώς. Μπορείτε να το προσθέσετε στα Αγαπημένα σας και να το συστήνετε, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή share (αριστερά).

Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2020

"Λόγοι Ζωής" - 4 μήνες: Έτσι ξεκίνησαν όλα...


«Εσείς δεν λέτε: “Ακόμα είναι τέσσερις μήνες και ο θερισμός έρχεται”; Ιδού, σας λέω, σηκώστε πάνω τα μάτια σας και παρατηρήστε τα χωράφια: λευκά είναι, έτοιμα για θερισμό ήδη. Ο θεριστής λαβαίνει μισθό και συνάζει καρπό για ζωή αιώνια, για να χαίρονται μαζί ο σπορέας και ο θεριστής. Γιατί σε αυτό αληθεύει το ρητό, “άλλος είναι που σπέρνει και άλλος που θερίζει”. Εγώ σας απέστειλα να θερίζετε αυτό για το οποίο εσείς δεν έχετε κοπιάσει. Άλλοι έχουν κοπιάσει και εσείς έχετε εισέλθει στον κόπο τους». ( Ιωάν.4, 35-38).

Με τη χάρη του Θεού, το Ορθόδοξο διαδικτυακό ραδιόφωνο "Λόγοι Ζωής" συμπλήρωσε τέσσερις μήνες ...ζωής, συνεχίζοντας να αυξάνει διαρκώς το ακροατήριό του.Πώς όμως ξεκίνησε αυτό το "μικρό θαύμα", που κι εμείς, μέσα στην ανεπάρκειά μας, δυσκολευόμαστε να συνειδητοποιήσουμε;

Τα τελευταία χρόνια, επισκεπτόμενοι περιοχή της Κορινθίας, "έτυχε" να ακούσουμε στο ραδιόφωνο τον σταθμό "Κόρινθος - Ορθοδοξία" (91.8 στα FM) και να ευλογηθούμε - και συνεχίζουμε να ευλογούμαστε - από το εξαιρετικό πρόγραμμά του.

Κάποια στιγμή, είχαμε μια εσωτερική παρόρμηση να μην παραμείνουμε μονάχα ακροατές του Λόγου, αλλά να προχωρήσουμε σε κάτι ανάλογο στο Διαδίκτυο, προκειμένου να απευθυνθούμε σε ακόμη μεγαλύτερο ακροατήριο.

Έτσι, προέκυψαν οι "Λόγοι Ζωής". Με σκοπό να φέρουμε τους ελληνόφωνους όπου γης σε επαφή με τους πνευματικούς θησαυρούς της Ορθοδοξίας μέσα από μια πλειάδα αγίων και καταξιωμένων εκπροσώπων της που θα μπορούσαν να μεταδώσουν κάτι από τη Χάρη τους και σε μας τους ανάξιους.

Κατά το "δωρεάν ελάβετε, δωρεάν δότε" (Ματθ. 10,8), ξεκινήσαμε και θα συνεχίσουμε - όσο επιτρέψει ο Κύριος - την προσπάθεια με ίδια - ως διαχειριστές - μέσα, χωρίς "επίσημη" οικονομική υποστήριξη, χωρίς διαφημίσεις και εράνους.

Επιτρέψτε μας όμως να ζητήσουμε κάτι κι από σας: την αγάπη σας, τις προσευχές σας και τις ...συστάσεις σας - που συνεπάγονται ευλογία πολλή.

Καλή ακρόαση και τον Οκτώβριο!

"Λόγοι Ζωής"
Ορθόδοξο διαδικτυακό ραδιόφωνο

https://logoizois.com/
www.logoizois.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: