Καλώς ήλθατε και καλή ακρόαση!
Η Φωνή των Πατέρων στο Διαδίκτυο
Ψυχωφελή και σωτηριακά μηνύματα από εκλεκτούς Ορθοδόξους ομιλητές - πατέρες, γέροντες, θεολόγους, δημοσιογράφους - που σας κρατούν συντροφιά όλο το 24ωρο, όπου κι αν βρίσκεστε, και σας φέρνουν πιο κοντά σε Εκείνον, στον Οποίον οφείλεται τούτη η ταπεινή προσπάθεια.

Το περιεχόμενο του ραδιοφώνου μας ανανεώνεται συνεχώς. Μπορείτε να το προσθέσετε στα Αγαπημένα σας και να το συστήνετε, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή share (αριστερά).

Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2020

"Λόγοι Ζωής" - 6 μήνες: Τοις αγαπώσι τον Θεόν, πάντα συνεργεί εις αγαθόν


Με τη χάρη του Θεού, το Ορθόδοξο διαδικτυακό ραδιόφωνο "Λόγοι Ζωής" συμπλήρωσε μισό χρόνο ...ζωής, αλλά τι μήνας κι αυτός ο Νοέμβριος!

Με δεύτερο lockdown, με νέο κλείσιμο των ιερών ναών και απαγόρευση της συμμετοχής των πιστών στη Θεία Λειτουργία και τη Θεία Ευχαριστία, με αποκλεισμό των "Λόγων Ζωής" από το facebook...

Ο Κύριος γνωρίζει γιατί τα επιτρέπει όλα αυτά, εμείς πιστεύουμε ότι σίγουρα θα είναι για καλό...

Από την πλευρά μας, μετά το ειδικό αφιέρωμα στον Άγιο Ιάκωβο Τσαλίκη, προχωρήσαμε σε μια εκτεταμένη ανανέωση του προγράμματος του ραδιοφώνου, το οποίο εμπλουτίστηκε με περικοπές από την Καινή Διαθήκη στη δημοτική, σε ανάγνωση του π. Ραφαήλ.

Παράλληλα, ετοιμάζουμε συν Θεώ το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα που ελπίζουμε να καλύψει τις ιδιαίτερα αυξημένες αυτόν τον καιρό πνευματικές ανάγκες των ακροατών μας και να συμβάλει σε έναν εορτασμό Χριστουγέννων με Χριστό. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν αργότερα.

Ευχόμαστε, αυτός ο Δεκέμβριος να μας φέρει πιο κοντά μεταξύ μας και με τον Κύριο Ιησού Χριστό, αφού μας δίνεται η ευκαιρία για να ασκηθούμε στην αγάπη, την πίστη, την υπομονή, την ταπείνωση...

Και ας μην ξεχνάμε:

«Ἀρκεῖ σοι ἡ χάρις μου. Ἡ γάρ δύναμίς μου ἐν ἀσθενείᾳ τελειοῦται» (Β΄ Κορ. 12,9).

Καλό μήνα!

«Χαίρετε ἐν Κυρίῳ πάντοτε, πάλιν ἐρῶ, χαίρετε» (Φιλιπ. 4,4).

"Λόγοι Ζωής"


Δεν υπάρχουν σχόλια: