Καλώς ήλθατε και καλή ακρόαση!
Η Φωνή των Πατέρων στο Διαδίκτυο
Ψυχωφελή και σωτηριακά μηνύματα από εκλεκτούς Ορθοδόξους ομιλητές - πατέρες, γέροντες, θεολόγους, δημοσιογράφους - που σας κρατούν συντροφιά όλο το 24ωρο, όπου κι αν βρίσκεστε, και σας φέρνουν πιο κοντά σε Εκείνον, στον Οποίον οφείλεται τούτη η ταπεινή προσπάθεια.

Το περιεχόμενο του ραδιοφώνου μας ανανεώνεται συνεχώς. Μπορείτε να το προσθέσετε στα Αγαπημένα σας και να το συστήνετε, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή share (αριστερά).

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2020

"Λόγοι Ζωής" - 7 μήνες: Μπροστά στη νέα χρονιά...


Το Ορθόδοξο διαδικτυακό ραδιόφωνο "Λόγοι Ζωής" σας εύχεται Καλή Νέα Χρονιά με πνευματική και σωματική υγεία, αγάπη, ειρήνη και υπομονή!

Ευχόμαστε και προσευχόμαστε στον Κύριο Ιησού Χριστό να αποκατασταθεί σύντομα η ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία της Θείας Λατρείας ώστε όλοι οι πιστοί να γεμίσουν και πάλι τις εκκλησίες και να γευθούν τα Θεία Δώρα Του.

Από την πλευρά μας, προσπαθώντας να είμαστε όσο γίνεται περισσότερο χρήσιμοι στο έργο Του για σας, προχωρούμε σε μια ευρεία ανανέωση του προγράμματός μας, εντάσσοντας περισσότερα αποσπάσματα από τον Θείο Λόγο, νέα ψυχωφελή μηνύματα αλλά και τα "έξτρα" της επικαιρότητας που παρεμβάλλονται στη ροή του προγράμματος και μεταδίδονται μόνο μία ή δύο φορές.

Με την ευκαιρία, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους και όλες εσάς που με θέρμη αγκαλιάσατε την προσπάθεια και να υποσχεθούμε ότι και τη νέα χρονιά θα συνεχίσουμε - συν Θεώ - με γνώμονα την Αλήθεια, "οὐ γὰρ δυνάμεθά τι κατὰ τῆς ἀληθείας, ἀλλ᾿ ὑπὲρ τῆς ἀληθείας" (Β' Κορ. 13,8), "ἀληθεύοντες δὲ ἐν ἀγάπῃ αὐξήσωμεν εἰς αὐτὸν τὰ πάντα, ὅς ἐστιν ἡ κεφαλή, ὁ Χριστός" (Εφεσ 4,15).

Για όσους επιθυμούν να μοιραστούν τις όποιες ευλογίες λαμβάνουν από τον σταθμό μας, μπορούν να τον διαδώσουν χρησιμοποιώντας το banner (πατώντας πάνω του δεξιό κλικ και Αποθήκευση Εικόνας ως...)


ή τους συνδέσμους:
https://logoizois.com/
www.logoizois.gr

Χαίρετε εν Κυρίω και το 2021!

"Λόγοι Ζωής"
Ορθόδοξο διαδικτυακό ραδιόφωνο

Δεν υπάρχουν σχόλια: