Καλώς ήλθατε και καλή ακρόαση!
Η Φωνή των Πατέρων στο Διαδίκτυο
Ψυχωφελή και σωτηριακά μηνύματα από εκλεκτούς Ορθοδόξους ομιλητές - πατέρες, γέροντες, θεολόγους, δημοσιογράφους - που σας κρατούν συντροφιά όλο το 24ωρο, όπου κι αν βρίσκεστε, και σας φέρνουν πιο κοντά σε Εκείνον, στον Οποίον οφείλεται τούτη η ταπεινή προσπάθεια.

Το περιεχόμενο του ραδιοφώνου μας ανανεώνεται συνεχώς. Μπορείτε να το προσθέσετε στα Αγαπημένα σας και να το συστήνετε, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή share (αριστερά).
Εάν έχετε πρόβλημα πρόσβασης, δοκιμάστε εδώ.

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2021

"Λόγοι Ζωής" - 8 μήνες: Στα χέρια του Καλού Ποιμένα...


Με τη χάρη του Θεού, το Ορθόδοξο διαδικτυακό ραδιόφωνο "Λόγοι Ζωής" συμπλήρωσε οκτώ μήνες ...ζωής, μέσα σε μια περίοδο όπου οι αντοχές και η πίστη του λαού μας δοκιμάζονται.

Ωστόσο, ας μην ξεχνάμε ότι είμαστε στα χέρια του Καλού Ποιμένα και της Παναγίας Μητέρας Του.

Η δημιουργία αυτού του ραδιοφωνικού σταθμού συνέπεσε με τον αναγκαστικό εγκλεισμό του δεύτερου lockdown και τον αποκλεισμό μας από τη Θεία Λατρεία και Μετάληψη.Ο Κύριος επέτρεψε έτσι να προσφέρουμε μια μικρή παρηγοριά και στήριξη των αδελφών μέσα από τον Λόγο Του και τη σοφία των Αγίων Πατέρων, προσμένοντας την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία των ιερών ναών...

Ευχαριστούμε όλους εσάς που ακούτε, διαδίδετε και - με τα μηνύματα και τις προσευχές σας - ενθαρρύνετε και ενισχύετε τούτη την προσπάθεια και παρακαλούμε να προσεύχεστε και για όλα τα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά μέσα που εκπέμπουν το ζωηφόρο μήνυμα της Ορθοδοξίας μέσα στο σκοτάδι των ημερών μας.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον καλό αδελφό, χάρη στις επισημάνσεις του οποίου διορθώθηκαν οι σύνδεσμοι και αποκαταστάθηκε η ακρόαση των ΛΖ από τους Players (στα δεξιά της σελίδας).

Το Σ/Κ 6 και 7 Φεβρουαρίου προχωρούμε σε μια ευρεία ανανέωση του περιεχομένου του σταθμού.

«Χαίρετε εν Κυρίω πάντοτε, πάλιν ερώ χαίρετε» (Φιλιππ. 4,4), προτρέπει τούς μακρινούς αδελφούς μας ο Απόστολος Παύλος μέσα από τή σκοτεινή και ανήλια εκείνη φυλακή της Ρώμης, λίγο πριν από το μαρτύριό του.

Τα θεία τούτα λόγια αντηχούν μέχρι το δύσκολο σήμερα:

«Αδελφοί, χαίρετε εν Κυρίω πάντοτε. Και πάλι σας το ξαναλέγω να χαίρετε…».

Καλό κι Ευλογημένο εν Κυρίω μήνα!

"Λόγοι Ζωής"
Ορθόδοξο διαδικτυακό ραδιόφωνο
https://logoizois.com/
www.logoizois.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: