Καλώς ήλθατε και καλή ακρόαση!
Η Φωνή των Πατέρων στο Διαδίκτυο
Ψυχωφελή και σωτηριακά μηνύματα από εκλεκτούς Ορθοδόξους ομιλητές - πατέρες, γέροντες, θεολόγους, δημοσιογράφους - που σας κρατούν συντροφιά όλο το 24ωρο, όπου κι αν βρίσκεστε, και σας φέρνουν πιο κοντά σε Εκείνον, στον Οποίον οφείλεται τούτη η ταπεινή προσπάθεια.

Το περιεχόμενο του ραδιοφώνου μας ανανεώνεται συνεχώς. Μπορείτε να το προσθέσετε στα Αγαπημένα σας και να το συστήνετε, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή share (αριστερά).
Εάν έχετε πρόβλημα πρόσβασης, δοκιμάστε εδώ.

Πέμπτη, 8 Απριλίου 2021

"Λόγοι Ζωής": Οδεύοντας προς την Εβδομάδα των Παθών και το Άγιο Πάσχα...


Με τη χάρη του Θεού, το Ορθόδοξο διαδικτυακό ραδιόφωνο "Λόγοι Ζωής" συμπλήρωσε δέκα μήνες εκπομπής, και τώρα ετοιμάζει μια σειρά ειδικών προγραμμάτων για το υπόλοιπο της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, για την Εβδομάδα των Παθών, την Ανάσταση του Κυρίου μας και το Άγιο Πάσχα.

Ευχή και προσευχή μας είναι να λειτουργήσουν ξανά οι ιεροί ναοί για το σύνολο των πιστών και να επανέλθει η "κανονικότητα" στη Θεία Λατρεία, ιδιαίτερα κατά τη μεγαλύτερη δεσποτική Εορτή της Ορθοδοξίας.

Εμείς, από την πλευρά μας, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε και όπως μας φωτίσει ο Θεός, για να μεταφέρουμε το νόημα των ημερών και να συμβάλουμε στην πνευματική ανάταση των ακροατών μας. 

Έτσι, έχουμε ήδη συμπεριλάβει στο πρόγραμμα του σταθμού εκπομπές σχετικές με τη Μεγάλη Τεσσαρακοστή και τους Χαιρετισμούς της Παναγίας μας, και ετοιμάζουμε άλλες για τη Μεγάλη Εβδομάδα και το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης του Κυρίου.

Ελπίζουμε να ευλογηθείτε και παρακαλούμε για τις προσευχές σας!

Κι ας μην ξεχνάμε:

Κάθε δοκιμασία που επιτρέπει ο Θεός, αποσκοπεί στο να μας φέρει πιο κοντά Του.

Ἀδελφοί, γρηγορεῖτε, στήκετε ἐν τῇ πίστει, ἀνδρίζεσθε, κραταιοῦσθε...(A' Κορ. 16,13).

"Λόγοι Ζωής"
Ορθόδοξο διαδικτυακό ραδιόφωνο
Πνευματικά εφόδια για τις ακόμα πιο δύσκολες μέρες που έρχονται...
https://logoizois.com/
www.logoizois.grΔεν υπάρχουν σχόλια: