Καλώς ήλθατε και καλή ακρόαση!
Η Φωνή των Πατέρων στο Διαδίκτυο
Ψυχωφελή και σωτηριακά μηνύματα από εκλεκτούς Ορθοδόξους ομιλητές - πατέρες, γέροντες, θεολόγους, δημοσιογράφους - που σας κρατούν συντροφιά όλο το 24ωρο, όπου κι αν βρίσκεστε, και σας φέρνουν πιο κοντά σε Εκείνον, στον Οποίον οφείλεται τούτη η ταπεινή προσπάθεια.

Το περιεχόμενο του ραδιοφώνου μας ανανεώνεται συνεχώς. Μπορείτε να το προσθέσετε στα Αγαπημένα σας και να το συστήνετε, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή share (αριστερά).
Εάν έχετε πρόβλημα πρόσβασης, δοκιμάστε εδώ.

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

«Σκληρόν σοι προς κέντρα λακτίζειν», κ. Μόσια-λε


Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και «σοφός» του Γιώργου Παπανδρέου επί θεμάτων Υγείας, κ. Ηλίας Μόσιαλος - καθηγητής στο London Scool of Economics και διαπρύσιος προπαγανδιστής του κορωνο-τρόμου και των εμβολίων - επέλεξε τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων για να βλασφημήσει το ιερό πρόσωπο της Παναγίας μας και την Ορθόδοξη πίστη γενικότερα, δημοσιεύοντας μια επαίσχυντη "γελοιογραφία" με τους εξής διαλόγους:

Η Παναγία προς τον Ιωσήφ:  «Γιατί δεν φοράς μάσκα;»
Ιωσήφ ο Μνήστωρ:  «Δεν πιστεύω στον κορωνοϊό».
Η Παναγία:  «Ότι έμεινα έγκυος από κρίνο όμως ε; Αμάσητο το κατάπιες».

Η Ιερά Σύνοδος σε σχετική ανακοίνωσή της, κάνει λόγο για ανάρτηση, που χλευάζει την θρησκευτική πίστη εκατομμυρίων ορθοδόξων χριστιανών της χώρας, από αντιπρόσωπο της Ελληνικής Δημοκρατίας σε διεθνείς οργανισμούς για τον κορωνοϊό.
«Οι προσβολές και επιθέσεις κατά του Χριστιανισμού θα συνεχίσουν και θα αυξάνονται κατά τον 21ο αιώνα» τονίζει χαρακτηριστικά η Ιερά Σύνοδος και προσθέτει: «Ο φανατισμός και η έλλειψη σεβασμού στον άλλον δεν είναι αποκλειστικό χαρακτηριστικό των «θρησκειών» ή των «αλλόθρησκων», αλλά οριζόντιο γνώρισμα πολλών ανθρώπων, συντηρητικών και προοδευτικών.
Είναι επίσης σαφές ότι κανένας δεν μπορεί να επικαλείται το επιχείρημα της ιδιωτικότητας για την ρατσιστική συμπεριφορά του, όταν κατέχει θέσεις κρατικής ευθύνης και εκφράζεται δημοσίως.»

Αξίζει να δείτε και αυτό το ενδιαφέρον δημοσίευμα για τον κ. Μόσιαλο και τα ...έργα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: