Καλώς ήλθατε και καλή ακρόαση!
Η Φωνή των Πατέρων στο Διαδίκτυο
Ψυχωφελή και σωτηριακά μηνύματα από εκλεκτούς Ορθοδόξους ομιλητές - πατέρες, γέροντες, θεολόγους, δημοσιογράφους - που σας κρατούν συντροφιά όλο το 24ωρο, όπου κι αν βρίσκεστε, και σας φέρνουν πιο κοντά σε Εκείνον, στον Οποίον οφείλεται τούτη η ταπεινή προσπάθεια.

Το περιεχόμενο του ραδιοφώνου μας ανανεώνεται συνεχώς. Μπορείτε να το προσθέσετε στα Αγαπημένα σας και να το συστήνετε, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή share (αριστερά).
Εάν έχετε πρόβλημα πρόσβασης, δοκιμάστε εδώ.

Κυριακή 5 Ιουνίου 2022

"Λόγοι Ζωής": Συμπληρώνοντας δύο χρόνια ...ζωής


Με τη χάρη του Θεού, το Ορθόδοξο διαδικτυακό ραδιόφωνο "Λόγοι Ζωής" συμπλήρωσε δυο χρόνια ...ζωής, μέσα σε μια περίοδο όπου οι αντοχές και η πίστη του λαού μας δοκιμάστηκαν και δοκιμάζονται.

Ξεκινώντας την προσπάθεια αυτή με ίδια μέσα και την ευχή του πνευματικού μας, δεν είχαμε άλλο σκοπό από το να προβάλλουμε το Φως της Ορθοδοξίας στους ελληνόφωνους όπου γης, μέσω του λόγου ανθρώπων που γνώρισαν τον Λόγο και μπορούν να μεταδώσουν τις ευλογίες Του - είτε στους εντός είτε στους εκτός (ακόμη) της Εκκλησίας Του.

Το ξεκίνημα αυτού του ραδιοφωνικού σταθμού συνέπεσε με τον αναγκαστικό εγκλεισμό του δεύτερου lockdown και τον αποκλεισμό των πιστών από τη Θεία Λατρεία και Μετάληψη. Ο Κύριος επέτρεψε έτσι να προσφέρουμε μια μικρή παρηγοριά και στήριξη των αδελφών μέσα από τον Λόγο Του και τη σοφία των Αγίων Πατέρων, προσμένοντας την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία των ιερών ναών...

Οι ναοί - δόξα τω Θεώ - λειτούργησαν ξανά, αλλά ακολούθησαν - και ακολουθούν - άλλα γεγονότα, που μας "προκάλεσαν" όχι μόνο να συνεχίσουμε το συγκεκριμένο εγχείρημα, αλλά και να το επεκτείνουμε, με διαφορετικό περιεχόμενο και σημαντική ανταπόκριση, και στο Youtube!

Κατά το "δωρεάν ελάβετε, δωρεάν δότε" (Ματθ. 10,8), ξεκινήσαμε και θα συνεχίσουμε - όσο επιτρέψει ο Κύριος - την προσπάθεια με ίδια - ως διαχειριστές - μέσα, χωρίς "επίσημη" οικονομική υποστήριξη, χωρίς διαφημίσεις και εράνους.

Επιτρέψτε μας όμως να ζητήσουμε κάτι κι από σας: την αγάπη σας, τις προσευχές σας και τις ...συστάσεις σας - που συνεπάγονται ευλογία πολλή.

Ευχαριστούμε όλους εσάς που ακούτε, διαδίδετε και - με τα μηνύματά σας - ενθαρρύνετε και ενισχύετε τούτη την προσπάθεια και παρακαλούμε να προσεύχεστε και για όλα τα τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά και ηλεκτρονικά μέσα που εκπέμπουν το ζωηφόρο μήνυμα της Ορθοδοξίας μέσα στο σκοτάδι των ημερών μας.

Καλές κι Ευλογημένες πάντα ακροάσεις!

«Χαίρετε εν Κυρίω πάντοτε, πάλιν ερώ χαίρετε» (Φιλιππ. 4,4)

"Λόγοι Ζωής"
Ορθόδοξο διαδικτυακό ραδιόφωνο

https://logoizois.com/
www.logoizois.gr
https://www.youtube.com/c/logoizois/

Δεν υπάρχουν σχόλια: