Καλώς ήλθατε και καλή ακρόαση!
Η Φωνή των Πατέρων στο Διαδίκτυο
Ψυχωφελή και σωτηριακά μηνύματα από εκλεκτούς Ορθοδόξους ομιλητές - πατέρες, γέροντες, θεολόγους, δημοσιογράφους - που σας κρατούν συντροφιά όλο το 24ωρο, όπου κι αν βρίσκεστε, και σας φέρνουν πιο κοντά σε Εκείνον, στον Οποίον οφείλεται τούτη η ταπεινή προσπάθεια.

Το περιεχόμενο του ραδιοφώνου μας ανανεώνεται συνεχώς. Μπορείτε να το προσθέσετε στα Αγαπημένα σας και να το συστήνετε, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή share (αριστερά).
Εάν έχετε πρόβλημα πρόσβασης, δοκιμάστε εδώ.

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022

"Λόγοι Ζωής": Τα βίντεό μας και στο Vimeo!


Όπως ίσως θα γνωρίζετε, με τη χάρη του Θεού "επεκτείναμε" τις δραστηριότητές μας και στον χώρο του βίντεο, ανεβάζοντας κυρίως οπτικοποιημένα ορθόδοξα μηνύματα στο κανάλι μας στο Youtube, εδώ: https://www.youtube.com/c/logoizois/

Εάν δεν έχετε ακόμη εγγραφεί ως "ακόλουθοι", μπορείτε να το κάνετε - δωρεάν - και να ειδοποιείστε για τα νέα βίντεο που δημοσιεύονται.

Λόγω της απρόσμενα μεγάλης ανταπόκρισης, και θέλοντας να διασφαλίσουμε τη διατήρηση των βίντεο αυτών στο διαδίκτυο, προχωρήσαμε στη δημιουργία ενός δεύτερου καναλιού στην πλατφόρμα Vimeo, όπου ανεβάζουμε σταδιακά το περιεχόμενο από το Youtube, προσθέτοντας και νέο, διαφορετικό υλικό.

Σας προσκαλούμε να εγγραφείτε ή να τουλάχιστον να σημειώσετε τη διεύθυνση που μπορεί να τη χρειαστείτε (σε περίπτωση "εξαφάνισής" μας από το Youtube): https://vimeo.com/user172174072

Επίσης, σας παρακαλούμε να συμβάλλετε στη διάδοση του Λόγου του Θεού διαδίδοντας (share) τα βίντεο που παρακολουθείτε, στα κοινωνικά δίκτυα και ιδίως στο facebook (το οποίο μας έχει αποκλείσει).

Σας ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση και τις προσευχές σας!

«Χαίρετε εν Κυρίω πάντοτε, πάλιν ερώ χαίρετε» (Φιλιππ. 4,4)

"Λόγοι Ζωής"

Δεν υπάρχουν σχόλια: