Καλώς ήλθατε και καλή ακρόαση!

Οι «Λόγοι Ζωής» είναι διαδικτυακός ραδιοφωνικός σταθμός που μεταδίδει 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, βιβλικά μηνύματα, συνεντεύξεις, μαρτυρίες, χριστιανικά τραγούδια και ύμνους, καθώς και αναγνώσματα μέσα από την Αγία Γραφή. Σκοπός του σταθμού είναι η διάδοση των Καλών Νέων του Ευαγγελίου του Ιησού Χριστού και η πνευματική κατάρτιση των Ελλήνων και ελληνοφώνων όπου γης.

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

"Λόγοι Ζωής": Από τη θρησκεία στον Χριστό...


Επίστευσα, διό ελάλησα (Ψαλμός 115)

Εγκαινιάσαμε τη νέα ραδιοφωνική ...εποχή με μια μεγάλη ανανέωση στο περιεχόμενο του σταθμού μας, καθώς "αποφασίσαμε να μη γνωρίζουμε τίποτε άλλο, παρά τον Ιησού Χριστό και αυτόν σταυρωμένο" (Α' Κορινθίους 2,2).

To νέο μας πρόγραμμα περιλαμβάνει αποσπάσματα από τον Λόγο του Θεού, ψυχωφελή μηνύματα, ομιλίες και συνεντεύξεις με χριστοκεντρικό περιεχόμενο και μοναδικό γνώμονα τη βιβλική αλήθεια.
 

Ανάλογες αλλαγές πραγματοποιήθηκαν και στο κανάλι μας στο Youtube, όπου μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη την Καινή Διαθήκη, αλλά και να παρακολουθήσετε οπτικοποιημένα μηνύματα, χριστιανικές ταινίες και ενδιαφέρουσες σειρές, όπως "Η Ιστορία της Εκκλησίας" και "Τα Σημεία των Εσχάτων Καιρών".

Ακολουθώντας τις επιταγές του Ευαγγελίου και υπό την καθοδήγηση του Κυρίου, διαμορφώσαμε το περιεχόμενο του ραδιοφώνου και του καναλιού έτσι ώστε να απευθύνεται όχι μόνο σε συνειδητούς Χριστιανούς, αλλά και σε άλλες κατηγορίες - σύμφωνα με την πνευματική τους κατάσταση - αγαπητών ανθρώπων, όπως οι "χλιαροί" κατά το Ευαγγέλιο Χριστιανοί, οι "εγκλωβισμένοι" σε οποιαδήποτε θρησκεία, οι άθεοι κλπ.

Με την ευκαιρία, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους και όλες εσάς για τη συμπαράσταση και τις προσευχές σας, και να υποσχεθούμε ότι θα συνεχίσουμε - συν Θεώ - με γνώμονα την Αλήθεια, "οὐ γὰρ δυνάμεθά τι κατὰ τῆς ἀληθείας, ἀλλ᾿ ὑπὲρ τῆς ἀληθείας" (Β' Κορ. 13,8), "ἀληθεύοντες δὲ ἐν ἀγάπῃ αὐξήσωμεν εἰς αὐτὸν τὰ πάντα, ὅς ἐστιν ἡ κεφαλή, ὁ Χριστός" (Εφεσ 4,15).

Για όσους επιθυμούν να μοιραστούν τις όποιες ευλογίες λαμβάνουν από τον σταθμό και το κανάλι μας, μπορούν να τα διαδώσουν χρησιμοποιώντας το banner (πατώντας πάνω του δεξιό κλικ και Αποθήκευση) ή τους συνδέσμους.

https://logoizois.com/
www.logoizois.gr
https://www.youtube.com/c/logoizois

«Χαίρετε ΕΝ ΚΥΡΙΩ πάντοτε, πάλιν ερώ χαίρετε» (Φιλιππ. 4,4)

"Λόγοι Ζωής"
Γνώρισε την Αλήθεια που Ελευθερώνει