Καλώς ήλθατε και καλή ακρόαση!

Οι «Λόγοι Ζωής» είναι διαδικτυακός ραδιοφωνικός σταθμός που μεταδίδει 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, βιβλικά μηνύματα, συνεντεύξεις, μαρτυρίες, χριστιανικά τραγούδια και ύμνους, καθώς και αναγνώσματα μέσα από την Αγία Γραφή. Σκοπός του σταθμού είναι η διάδοση των Καλών Νέων του Ευαγγελίου του Ιησού Χριστού και η πνευματική κατάρτιση των Ελλήνων και ελληνοφώνων όπου γης.

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

Καλά Χριστούγεννα 2022 με "Λόγους Ζωής"!

Ο χριστιανικός διαδικτυακός ραδιοφωνικός σταθμός "Λόγοι Ζωής" σάς εύχεται Καλά κι Ευλογημένα Χριστούγεννα εν Χριστώ Ιησού! Σας προσκαλούμε στο χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα του σταθμού μας με επίκαιρα μηνύματα και ...πολλή μουσική με χριστουγεννιάτικους ύμνους και τραγούδια.

Το non-stop χριστουγεννιάτικο πρόγραμμά μας θα ξεκινήσει την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, στις 16.30, και θα μεταδίδεται έως και τη Δευτέρα 26/12.  

Ελπίζουμε να το απολαύσετε και να ευλογηθείτε!

Επίσης, σας προσκαλούμε και στο κανάλι μας στο Youtube, σε μια "χριστουγεννιάτικη εβδομάδα" με υπέροχα βίντεο κάθε μέρα!

Σας ευχόμαστε ολόψυχα να εορτάσετε Χαρούμενα κι Ευλογημένα Χριστούγεννα με το πραγματικό νόημά τους - τη γέννηση του Χριστού στην καρδιά σας!

Χριστιανικό διαδικτυακό ραδιόφωνο:
https://logoizois.com/ και http://www.logoizois.gr/
Χριστιανικά βίντεο στο Youtube:
https://www.youtube.com/@logoizois/